Presenter

Bröllopspresent

Låt Brudparet få en upplevelse i Stockholm! Det är en bröllopspresent som de kommer att minnas länge och som skänker stor glädje. Du kan gör allt från att låta dem ha en lyxig SPA-helg på femstjärniga Grand Hotel, till en bröllopsbehandling på Sturebadet.

 

Födelsedagspresent

Upplevelser passar även utmärkt som födelsedagspresent. Annorlunda upplevelser som att skapa sin egen unika parfym, till att köra Ferrari, eller skjuta kända vapen kan vara lämpade som upplevelser för en födelsedag!

 

Fars Dag present

Pappa förtjänar att leva ut sina drömmar. Fira fars dag med en Flyglektion över Stockholm, eller utmana honom på Folkrace. Om pappa är förtjust i vatten och fiske kan havsöringsfiske vare en annan idé.

En upplevelse för två, som ni kan göra tillsammans kommer att uppskattas, och kommas ihåg länge.

 

Mors Dag present

Mors Dag är värd att fira. Låt mamma gå på en guidad stadsvandring i Gamla Stan, eller låt henne få prova Sherry och Tapas, tillsammans med dig? Mamma har redan allt hon behöver, men kan aldrig få nog av upplevelser.

 

 

Tags: ,