Aktiviteter

För den som söker aktiviteter i Stockholm behöver inte leta länge. Frågan är snarast vad av allt man ska välja ut.
Letar man efter aktivitet i Stockholm för barnfamiljen finns det mängder av alternativ som passar alla oavsett ålder. Vill man ha en stillsam aktivitet tillsammans kan man besöka stadens museum där det finns utställningar som kan vara intressanta för föräldrarna och fantasieggande för barnen. Mer hisnande aktiviteter kan vara att till exempel åka i en speciell lift på utsidan av Globen. Då får man liksom hela Stockholm i en och samma aktivitet!

Just en sådan tur med utsikt över huvudstaden passar vid tillfällen som svensexa, kickoff och liknande. Förutsatt att ingen i sällskapet är höjdrädd! Då kanske man föredrar en mer jordnära aktivitet som att promenera runt i stan för att lösa en mordgåta eller helt enkelt traditionellt barhäng.

Är man på tillfälligt besök i Stockholm lönar det sig att planera innan vad man vill göra för att hinna med så mycket som möjligt och undvika att något är stängt eller fullbokat när man väl står där.
Men om det enda man vill är att ha en lugn helg med sin älskling eller god vän finns det hotell med sköna spa-avdelningar och restauranger som erbjuder det mesta.

Fler presenter och upplevelser