Möhippa i Stockholm

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet. En möhippa innan bröllopet, brukar uppskattas av de flesta blivande brudar och i Stockholm, med storstadens utbud, är det inga bekymmer att få många uppslag till en minnesvärd möhippa. Kanske är valmöjligheterna nästan för många. Att tänka efter ordentligt innan, vad den blivande bruden skulle uppskatta, är kanske det svåraste jobbet och sen man väl kommit överens om aktivitet, går det mesta att styra upp.

Oavsett vad man ska göra på möhippan, kan man ha med sig i tankarna att inte bruden blir alldeles för berusad. Därmed inte sagt att bruden inte ska få lyxa till det med champagne och andra humörhöjande drycker.
Själva möhippan kan ju dessutom bestå i just en riktigt mysig champagneprovning.

En brud med lite skinn på näsan kanske ska få sitt livs minne med en luftballongsfärd eller klättring. Men innan man arrangerar och lägger pengar på någon av de mer extrema aktiviteterna är det bra att vara säker på att huvudperson verkligen kommer att vara med på noterna.
Andra udda, något lugnare aktiviteter är till exempel att få prova på stunt, spela in en låt i studio eller en kurs i lap dance.

Har den som anordnar möhippan, brudens intressen klart för sig, kommer möhippan att bli en kanondag för den blivande Stockholms-bruden, oavsett om hon är den orädda typen som gärna kastar sig ur ett flygplan för att dingla ner i en fallskärm, eller en livsnjutare som hellre sjunker ner i bubbelbadet med ett glas rött vid sidan.