Svensexa i Stockholm

Ska man fira en man i Stockholm som snart ska gifta sig, kan man verkligen ta ut svängarna ordentligt och verkligen organisera den bästa svensexan nånsin.

Vill man slippa det mesta av organiserandet och bara njuta tillsammans med den blivande brudgummen, kan man ta hjälp av en festfixare som hjälper en med svensexan utifrån önskemålen. Då kostar det förstås lite mer och vill man inte att det rusar iväg alldeles i pris, är ett bättre alternativ att som anordnare av svensexan själv helt och hållet leta upp och boka aktiviteter.
Det mesta behövs förbokas, så för att inte stå där när dagen kommer utan en egentlig plan, är ett förutbestämt schema och bokningar av aktiviteter en god idé.

Den bästa svensexan är så klart utifrån vad huvudpersonen har för intressen. För att spara tid och minimera logistiken kring svensexan, kan man hålla hela dagen på ett och samma ställe. Det finns anordnare som specialiserat sig på svensexor och möhippor och med en mängd olika aktiviteter, kan man snickra ihop den svensexa som passar bäst. Att slippa köra runt kan vara skönt, så att alla faktiskt kan ta den där goda ölen, men ändå ha olika aktiviteter som till exempel bowling, dart, guitar hero och relaxavdelning. Det blir en härlig dag med goda vänner och alldeles säkert många skratt och historier från mannens liv, han som snart inte är ungkarl längre.

Fler aktiviteter till svensexor hittar du på Upplevelse.com